Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

(Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Σας δίνετε η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover) .

PayPal

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Αν επιθυμείτε να προβείτε σε ηλεκτρονική τραπεζική κατάθεση (e–banking) επικοινωνείστε μαζί μας στο email μας elinascollection@gmail.com ή τηλεφωνήστε μας στο 2107010516/2107563393 και θα σας ενημερώσουμε αναφορικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Συνεργαζόμενες τράπεζες Eurobank,Alpha Bank,Εθνική

Τρόποι Αποστολής

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από το κατάστημα μας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά το πέρας των τριών ημερών, θα ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Το κατάστημα είναι ανοιχτό Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο  9:30πμ-3:00μμ

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:30πμ-2:00μμ και 5:00μμ-9:00μμ


Διεύθυνση Χρεμωνίδου 37, 11633 Αθήνα (Παγκράτι)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο χρόνος αποστολής είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες απο την στιγμή που γίνεται η αποστολή του προιόντος και το κόστος αποστολής ειναι 4€.

Η αποστολή με αντικαταβολή χρεώνεται 2,50(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) ευρώ εντος Αττικής και το ποσό προσθετεται στο ποσό της παραγγελιας. Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

– Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο.
– Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

–Σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επηρεαστεί.

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 3-10 εργάσιμες ημέρες.To κόστος μεταφοράς είναι 13€

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας μέσα από το site μας απλά με το να συνδεθείτε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ και να πατήσετε προβολή στην αντίστοιχη παραγγελία σας.

 Για αγορές άνω των 150 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.  Δεν ισχύει σε περίοδο εκπτώσεων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  • Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές.
  • Σε περίπτωση αλλαγής το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση στην οποία αγοράστηκε, να μην έχουν κοπεί τα καρτελάκια, και με την απόδειξη αγοράς.
  • Για οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας μέσω μηνύματος e-mail ή τηλέφωνο.
  • Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μέσω courier με δικά σας έξοδα αποστολής στα στοιχεία μας τα οποία αναγράφονται  επάνω στη συσκευασία. ΠΡΟΣΟΧΗ!Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ!
  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, καθώς και αλλαγή με άλλο προϊόν ή έκδοση πιστωτικού voucher με ισχυ 2 μηνών για αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας απο το προιόν που επιστρέψατε .