Πολιτική ακύρωσεων/επιστροφών/υπαναχώρησης

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας, μπορεί να γίνει στις παρακατω περιπτώσεις:

  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω κεντρικά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.
  2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέσετε το 210 7010516 και ένας από τους συνεργάτες μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  • Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές.
  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, καθώς και αλλαγή με άλλο προϊόν ή έκδοση πιστωτικού voucher με ισχύ 2 μηνών για αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προϊόν που επιστρέψατε .
  • Σε περίπτωση αλλαγής το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση στην οποία αγοράστηκε, να μην έχουν κοπεί τα καρτελάκια, και με την απόδειξη αγοράς.
  • Για οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας μέσω μηνύματος e-mail ή τηλέφωνο.
  • Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μέσω courier με δικά σας έξοδα αποστολής στα στοιχεία μας τα οποία αναγράφονται  επάνω στη συσκευασία. ΠΡΟΣΟΧΗ!Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ!

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@elinascollection.gr  ή στο 210 7010516 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό απόδειξης αγοράς και τον κωδικό του προϊόντος.